aA
Bruce'ui Willisui priklausantis "Planet Hollywood" restoranų tinklas, dabar turintis finansinių problemų, nuo pirmadienio pasiekiamas ir internete.
Bruce Willis
Bruce Willis
"Armageddon" filmo žvaigždė paskelbė apie "PlanetHollywood.com" svetainės atidarymą, kuri susijusi su restoranu, siūlančiu įvairaus pobūdžio informaciją apie Holivudą. "Planett Hollywood" kompanija praeitais metais patyrė finansinių problemų ir buvo priversta uždaryti 9 iš 32 restoranų JAV.

Reikalai turėtų pasitaisyti. Liepos mėnesį Los Andželo "Lakers" krepšinio komandos centras Shaquille'as O'Nealas tapo kompanijos akcininku ir prisijungė prie B. Williso ir Sylvesterio Stallone's.

Interneto svetainė vartotojams pasiūlys "gyvus" internetinius pokalbius su žvaigždėmis, naujienas apie įvairius renginius, naujų filmų pristatymus ir naujausias kino bei televizijos "įdomybes". Taip pat svetainės svečiai turės galimybę nusipirkti įvairiausių su kinu susijusių suvenyrų iš interneto aukcionų svetainę "eBay.com".

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.