aA
Atsisiutusiems naująjį vaizdo ir garso grotuvą “Windows Media Player 7”, svetainė "SightSound.com" siūlo nemokamai pažiūrėti filmą "Quantum Project".
“Mokėk ir žiūrėk” principu paremta svetainė "SightSound" iš pradžių už pusės valandos trukmės režisieriaus Eugenio Zanetti ("The Haunting") filmą, kuriame vaidina tokios žvaigždės kaip Stephenas Dorffas ("Blade") ir Fay Masterson ("Eyes Wide Shut"), iš internautų imdavo po 3,95 JAV dolerių (12 litų) mokestį. Filmo pastatymas kainavo 3 mln. JAV dolerių.

Vartotojai gali prisijungti prie "WindowsMedia.com" ir atsisiųsti skaitmeninės informacijos grotuvą bei užkoduotą "Quantum" filmo versiją ir atkodavimo raktą.

Programinė įranga ir filmas kartu bus publikuojami internete iki rugsėjo 18 dienos.

"Quantum" sukėlė nemažą susidomėjimą tarp įvairių požiūrių vartotojų. Vienintelis problema yra laiko klausimas. Šio 32 minučių trukmės fantastinio filmo atsisiuntimas 56 Kbps spartos modemu vidutiniškai užima šešias valandas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.