aA
Ketvirtadienio naktį, prieš pat vidurnaktį, Raseinių policijos komisariato areštinės kameroje rastas pasikoręs sulaikytasis Darius Pocius. Jaunuolį, kuriam šią vasarą būtų sukakę dvidešimt metų, ketvirtadienį už vagystę sulaikė rajono kriminalinės policijos pareigūnai.
Apie 11 valandą Raseinių rajono Kaulakių kaime prie 60-metės moters, einančios keliu link savo namų, dviračiu privažiavo jaunuolis ir atėmė iš jos rankinę, kurioje buvo apie 300 litų, dokumentai ir kiti daiktai.

Nukentėjusiai pavyko greitai paskambinti į rajono policijos komisariatą, ir iš ten į įvykio vietą tuoj pat išvyko kriminalinės policijos pareigūnai.

Kaip pranešė Policijos departamentas, apklausę nukentėjusiąją ir sužinoję, kad jaunuolis dviračiu nuvažiavo Berteškių kaimo kryptimi, policininkai už 500 metrų rado pėdsakus, rodančius, kad dviratininkas per pievelę nuvažiavo į mišką.

Pėdsakais sekdami įtariamąjį, policininkai pėsčiomis nuėjo apie 8 kilometrus ir pastebėjo persekiojamąjį kelyje Raseiniai - Vosyliškis. Pamatęs pareigūnus, bėglys pradėjo greičiau minti pedalus.

Policininkams besivejant jaunuolį, vienas jų iš tarnybinio ginklo į viršų iššovė 6 perspėjamuosius šūvius. Įtariamasis buvo sulaikytas su įkalčiais ir pristatytas į policijos komisariatą.

Jaunuolį sulaikius paaiškėjo, kad tai Kaulakių kaime gyvenantis, nedirbantis, neteistas D. Pocius.

Medžiaga buvo perduota tardymo poskyriui, kur jam turėjo būti iškelta baudžiamoji byla, o sulaikytasis patalpintas į komisariato areštinę.

23 val. 55 min. D. Pocius buvo rastas pasikoręs areštinės kameroje, virvę jis buvo susisukęs iš paklodės.

Pasak areštinės budėtojo, sulaikytasis 10 prieš įvykį buvo prašęs cigarečių.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.