aA
Naujausios sociologinės apklausos duomenimis, už V. Žirinovskį balsuotų tik 3 proc. potencialių prezidento rinkėjų.

"Ką Putinas galvoja apie mane? Kodėl jis man nepadeda? Aš jam nieko blogo nedarau", - klausė jis čigonės, vardu Nataša. Jų susitikimą rodė komercinė NTV televizija.

V. Žirinovskis smarkiai atsilieka nuo kitų prezidento kampanijos dalyvių - laikinojo prezidento Vladimiro Putino ir Komunistų partijos lyderio Genadijaus Ziuganovo.

Skandalais pagarsėjusiam politikui buvo leista dalyvauti rinkimuose tik praėjusią savaitę, kai Konstitucinis teismas panaikino rinkimų komisijos draudimą.

"Jūs turite daug priešų. Jums svarbiausia ne pinigai, o teisybė. Žmonės jūsų nesupranta", sakė jam būrėja.

V. Žirinovskis šoko su jaunomis, plačiais sijonais seginčiomis čigonėmis. Įsismaginęs politikas trenkė žemyn stiklinę su degtine, kuri sudužo į šukes, ir prisipažino, kad jį "erzina" V. Putinas, nes yra jaunesnis, ir buvęs prezidentas Borisas Jelcinas, nes yra aukštesnis.

Pasak NTV, čigonė iš klausimų išsisuko "diplomatiškai", - V. Žirinovskiui ji sakė, kad rinkimus laimės asmuo, kurio inicialai - V.V. Ir V. Putinas, ir V. Žirinovskis turi tuos pačius inicialus, nes jų tėvavardžiai prasideda raide V.

Atsidėkodamas, V. Žirinovskis čigonei Natašai ant stalo padėjo du 100 JAV dolerių banknotus.

Vidutinis mėnesio atlyginimas Rusijoje nesiekia 100 dolerių.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.