aA
Vilniuje savaitgalį buvo pavogtas apynaujis Estijos ambasados Baltarusijoje automobilis "VW Golf". Estijos generalinis konsulas 31 metų Janus Varu apie 16 val. 12 min. šeštadienį kreipėsi į Vilniaus policiją ir pranešė, kad tarp 14 ir 16 val. buvo pavogtas P.Goštauto gatvėje, prie 8 numeriu pažymėto namo stovėjęs Estijos ambasadai priklausantis automobilis "VW Golf".
Kaip BNS informavo Vilniaus miesto vyriausiojo policijos komisariato (VPK) spaudos tarnyba, automobilyje liko automobilio registracijos liudijimas, Estijos generalinio konsulo, jo 30-metės žmonos Cerlės Laru diplomatiniai pasai ir 7 metų sūnaus Lennarto dokumentai.

Ambasados automobilis buvo apdraustas Estijoje, jame buvo įrengta signalizacija. Pavogto Estijos ambasados automobilio ieško Vilniaus kriminalinės policijos automobilio vagysčių tyrimo skyriaus pareigūnai.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.