aA
Liepos 28-osios naktį apie 4.20 val. Šiauliuose, Turgaus aikštėje, prie naktį veikiančios alkoholio parduotuvės, pasivadinusios baru „Suopis“, tarp dviejų kompanijų kilus muštynėms buvo mirtinai sužalotas E. K. (gimęs 1985 m.). Vaikinas mirė vietoje.
Šiauliuose prie baro užmuštas jaunas medikas
© A.Didžgalvio nuotr.

Kol kas pareigūnai neatskleidžia įvykio aplinkybių, tad neaišku, dėl ko kilo konfliktas. Nužudytasis E. K. nesenai buvo baigęs medicinos studijas universitete.

Šiaulių miesto policijos viršininkas Rimvydas Šlekys DELFI sakė, jog miesto centre esantis „Suopis“ jau senai kelia policijai daug rūpesčių. Per metus čia užregistruoti 4 kūno sužalojimai, 1 plėšimas ir 9 viešosios tvarkos pažeidimai. Dėl šios girdyklos (ir dar 10 barų) darbo laiko apribojimo policija į savivaldybę kreipėsi dar balandžio mėnesį, tačiau sprendimas nepriimtas iki šiol. Žadama tai padaryti rugpjūtį.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.