aA
Šiauliuose gatvėje, girtas vyras, atėjęs pas buvusią žmoną ir ją užsipuolęs, sužalojo mamos ginti atbėgusią 10-metę. Buvusią podukrą sugriebęs už plaukų šiaulietis metė ją į sieną.
Buvęs patėvis mažametę metė į sieną
© Corbis/Scanpix

Šiaulių policijos žiniomis, 29 metų N. J. pas buvusią žmoną atėjo sekmadienį vakare apie 21 val. Buto durys buvo neužrakintos, tad vyriškis lengvai pateko į vidų. Ir iškart kilo konfliktas tarp jo ir namų šeimininkės. Besipykstant vyras buvusią sutuoktinę ėmė tąsyti už plaukų.

Ginti mamos atbėgo 10-metė dukra. Buvęs patėvis čiupo ją už plaukų ir metė. Mergaitė krisdama susižalojo koją.

Tą patį vakarą N. J. gatvėje sulaikė patruliai. Jam nustatytas 2,21 promilės girtumas. Kai išsiblaivė, jis buvo paleistas.

O kitą dieną, skausmui nepraeinant, mergaitė buvo nuvežta į ligoninę. Ten paaiškėjo, kad lūžęs kojos pirštas. Įtariamasis ieškomas. Už fizinio skausmo sukėlimą mažamečiui ar nežymų mažamečio sveikatos sutrikdymą gresia iki 2 metų laisvės atėmimo.
.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.