aA
Trečiadienį vakare apie 22 val. Utenos rajone, ties Klovinių kaimu, kelio Utena - Kloviniai - Medeniai 2-ame kilometre, automobilis BMW-520, vairuojamas 20-mečio D. L., nuvažiavo nuo kelio į griovį ir atsitrenkė į pylimą. Žuvo 33 metų Utenos rajono gyventojas E. D.
Nuolat girtas ir be teisių važinėjęs BMW vairuotojas užmušė draugą
© DELFI (T.Markevičiaus nuotr.)

Automobilyje buvo keturiese (du uteniškiai, vienas iš Utenos rajono ir vienas iš Anykščių rajono). Visi gerai žinomi policijai – daug kartų bausti už Kelių eismo taisyklių pažeidimus (ir už tai, kad vairavo girti), pasirodymą girtam viešoje vietoje ir pan. BMW vairavęs D. L. už vairavimą neblaiviam ir be vairuotojo pažymėjimo 2007 m. baustas du kartus. Pernai už tą patį baustas dar kartą.

E. D. nuo sužalojimų mirė ligoninėje. A. G. (gim. 1985 m.) ir E. U. (gim. 1992 m.), suteikus medicininę pagalbą, gydomi ambulatoriškai. Sužalotas ir automobilio vairuotojas. Jis buvo pristatytas į ligoninę, tačiau iš ten savavališkai pasišalino, todėl šįkart jo blaivumas nepatikrintas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.