aA
Trečiadienio naktį, apie 1.55 val., Vilniaus policijai ir ugniagesiams pranešta, kad bandyta padegti Savanorių prospekte esančią advokatės Eugenijos Liutvinskienės kontorą. Per kelias pastarąsias savaites tai jau antras bandymas padegti šios advokatės kontorą.
Vilniuje vėl bandyta padegti advokatės kontorą
© I.Kazlausko nuotr.

Trečiadienio naktį buvo padegtos advokatės kontoros durys. Liudininkai teigia girdėję sprogimą, tačiau panašu, kad sprogimo nebuvo – durys padegtos, o ne išsprogdintos.

Į įvykio vietą atskubėję ugniagesiai DELFI sakė, kad jiems atvykus ugnis jau buvo užgesinta – beprasidedantį gaisrą numalšino praeiviai. Apdegė advokatės kontoros durų stakta ir iškaba.

Birželio viduryje E. Liutvinskienės kontorą taip pat buvo mėginta padegti. Naktį į langą buvo sviestas butelis su padegamuoju skysčiu. Tačiau tąsyk butelis stiklo nepradaužė ir apdegė tik palangė.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.