aA
Antradienį ryte mirė buvęs Klaipėdos policijos mokyklos viršininkas 63 metų Viktoras Liaudanskas. Jis taip ir neatgavo sąmonės po to, kai birželio 19-osios naktį buvo užpultas ir apiplėštas Taikos prospekte prie savo namų.
Gatvėje užpultas buvęs Klaipėdos policijos mokyklos viršininkas mirė ligoninėje
© DELFI (J.Markevičiaus nuotr.)

Po savaitės V. Liaudanskui būtų sukakę 64-eri. Į pensiją jis išėjo prieš porą metų.

Birželio 19-osios naktį V. Liaudanską prie namų rado žmona, kuri, nesulaukdama vyro ir sunerimusi, išėjo į gatvę. Ji sutuoktinį rado gulintį be sąmonės, prakirsta galva. Paaiškėjo, kad jis apiplėštas – nebeturėjo dviejų telefonų, piniginės, dokumentų.

Maždaug po savaitės kriminalistai surado įtariamąjį – Klaipėdoje gyvenantį niekur nedirbantį 30-metį čigoną Artūrą Bagdonavičių. Pas jį rasta dalis iš V. Liaudansko pagrobtųjų daiktų. Sunkiu sveikatos sutrikdymu įtariamą čigoną teismas leido suimti maksimaliam trijų mėnesių terminui. Dabar jis bus apkaltintas žmogžudyste.

Dėkojame DELFI skaitytojui už informaciją.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.