aA
„Bambalinio“ alaus sočiai atsigėręs BMW-318 vairuotojas Šilutės rajone sekmadienį apie 17 val. nesuvaldė automobilio, rėžėsi į daugiabutį plytinį namą, apsivertė ant šono ir aplamdė du greta namo stovėjusius „Renault“. BMW vairuotojas pabėgo palikęs stipriai sužalotą bičiulį.
BMW nugriauti namo nepavyko, tai nors apdaužė du greta buvusius automobilius
© Policijos departamento nuotr.

Avarija įvyko šalia Šilutės esančiame Traksėdžių kaime, Šilojų gatvėje. 1991 metų laidos BMW-318 (registruoto Pagėgių savivaldybės Kucių kaimo gyventojos vardu) nesuvaldė 23 metų D. M., gyvenantis Pagrynių kaime. Atsitrenkęs į namą (pasak pareigūnų, pastatas nukentėjo nesmarkiai) BMW apgadino du greta stovėjusius „Renault“ automobilius.

D. M. iš įvykio vietos pabėgo palikęs sugėrovą šilutiškį T. G. Pastarasis sužalotas gan stipriai – 26 metų vyrui diagnozuota politrauma, nosies lūžimas, išdaužyti dantys ir t.t. Keleivis gydomas Šilutės ligoninėje.

Pirmadienį pirmoje dienos pusėje D. M. dar buvo nerastas. Kaip DELFI pasakojo Šilutės rajono policijos pareigūnai, nustatyta, kad D. M. ir T. G. gėrė keletą dienų. Sekmadienį jiedu išgėrė 5 ar 6 dviejų litrų talpos alaus butelius, vadinamuosius „bambalius“. Sudaužytame automobilyje pareigūnai rado tuščių alaus butelių, o vienas dar netgi buvo pilnas.

BMW nugriauti namo nepavyko, tai nors apdaužė du greta buvusius automobilius
© Policijos departamento nuotr.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.