aA
Vakar rytą Vilniuje policija aptiko džipą "Mercedes Benz", kuris priklausė paslaptingomis aplinkybėmis dingusiam be žinios buvusiam "Mažeikių naftos" generaliniam direktoriui Gediminui Kiesui.
Nusikaltimo pėdsakai veda į kaimyninę Latviją, kurioje po galimo G.Kiesaus pagrobimo iš jo turėtų dviejų banko kortelių buvo nuimti 20-25 tūkst. JAV dolerių. Skambučiai Vakar buvo jau trečia diena, kai policija bandė nustatyti dingusiųjų be žinios "Mažeikių naftos" eksvadovo, jo sūnaus Valdo (g. 1980 m.) bei asmeninio vairuotojo 39 metų Alfonso Galmino buvimo vietą.

Nors šio nusikaltimo tyrimui mestos didžiulės policijos pajėgos, dingusiųjų paieškos kol kas apčiuopiamų rezultatų nedavė.

Nors iki vakar dienos buvo apklausti dešimtys žmonių, iki šiol nepavyko nustatyti, kada tiksliai minėti mažeikiškiai buvo pagrobti.

Žinoma tik tai, jog praėjusį ketvirtadienį apie 7.30 val. visureigiu "Mercedes Benz" G.Kiesus kartu su vairuotoju iš Mažeikių išvažiavo į Vilnių. Tąvakar jis sostinės tarptautiniame oro uoste pasitiko iš Anglijos parskridusį sūnų. V.Kiesus studijuoja viename Didžiosios Britanijos universitetų.