aA
Vilniuje policija sulaikė 23 metų jaunuolį, apiplėšusį moterį ir po to jos piniginę įsidėjusį į apatines kelnaites. Nusikaltimą policijai padėjo išaiškinti įtariamojo brolis, papasakojęs pareigūnams apie keistą brolio elgesį.
Money
Money
Netrukus pareigūnai įtariamąjį sulaikė ir jo kelnaitėse aptiko pavogtą piniginę.

Ketvirtadienį vakare Šeškinės rajone, Paberžės gatvėje buvo užpulta ir apiplėšta moteris.

Pasak Vilniaus miesto vyriausiojo policijos komisariato Viešųjų ryšių poskyrio pranešimo, iš vilnietės užpuolikas paėmė rankinę, kurioje buvo mobiliojo ryšio telefonas, sidabriniai auskarai, asmens tapatybės dokumentai, pinigai. Apiplėšęs moterį, jis nuskubėjo namo.

Gavę pranešimą apie nusikaltimą, ieškoti piktadario ėmė patruliai.

Policininkai minėtoje gatvėje sutiko, kaip vėliau paaiškėjo, užpuoliko brolį, kuris ir papasakojo pareigūnams apie šį incidentą.

Paaiškėjo, kad jo 23 metų brolis grįžo namo po striuke paslėpęs moterišką rankinę.

Vaikinas skubiai persirengė ir, nieko nepaaiškinęs broliui, spruko iš namų.

Pareigūnai nusprendė įtariamojo palaukti prie namų. Maždaug po pusantros valandos buvo pastebėtas panašių požymių vaikinas, kurį policininkai sulaikė ir nuvežė į Vilniaus miesto 6-ąjį policijos komisariatą.

Asmens apžiūros metu vaikino kelnaitėse rasta pavogta piniginė, kurioje buvo 710 litų, įvairios kortelės ir du baltos spalvos metalo auskarai.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.