aA
Rusijos sostinėje penktadienio naktį buvo pagrobtas korporacijos "Promtekgrupp" prezidentas Aleksandras Dilbazis, pranešė penktadienį miesto milicija.
Vyriausiosios vidaus reikalų valdybos duomenimis, 1 val. 15 min. vietos laiku į miliciją kreipėsi verslininko žmona. Ji pranešė, kad maždaug vidurnaktį Pokryškino gatvėje prie 39-erių metų A.Dilbazio priėjo keturi nežinomi asmenys (vienas europietiškos išvaizdos, trys - kaukazietiškos). Prisistatę kriminalinės paieškos darbuotojais, pasodino jį į automobilį VAZ-2106 ir nežinia kur nusivežė.

2002 metais į A.Dilbazį jau buvo įvykdytas pasikėsinimas. Jo automobilis buvo apšaudytas iš automatinio ginklo. Tada sunkiai sužeistas verslininkas buvo paguldytas į ligoninę.

Kompanija "Promtekgrupp" veikia kuro ir energetikos bei agropramoninio komplekso ir sunkiosios pramonės srityse. Ji įeina į 100 stambiausių Rusijoje šio profilio įmonių.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.