aA
Gruzijos saugumo ministerijos specialiosios paskirties būrys ketvirtadienio naktį įėjo į Gruzijos ir Pietų Osetijos konflikto zoną, kur rengia su taikos palaikymo pajėgomis suderintą kovos su narkotikų platnimu operaciją.
"2 val. 30 min. (Lietuvos laiku) Gruzijos valstybės saugumo ministerijos (VSM) specialiosios paskirties būrys įėjo į Gruzijos ir Pietų Osetijos konflikto zoną ir dabar užima pozicijas Megvrikisio gyvenvietėje už kelių kilometrų nuo Pietų Osetijos sostinės Cchinvalio", - sakė vienas Gruzijos VRM pareigūnas ketvirtadienį.

Jungtinių taikos palaikymo pajėgų vadas generolas majoras Sviatoslavas Nabzdorovas, komentuodamas šį pranešimą ketvirtadienį pažymėjo, kad Gruzijos VSM specialiosios paskirties būrys Gruzijos ir Pietų Osetijos konflikto zonoje rengia suderintą su taikdarių vadovyne kovos su narkotikų platinimu operaciją.

"Operacijoje, kuri vyksta Megvrikisio gyvenvietėje netoli Cchinvalio, dalyvauja Jungtinių taikos palaikymo pajėgų stebėtojai", - pranešė S.Nabzdorovas.

Gruzijos vadovybė ne kartą teigė, jog per nepripažintą Pietų Osetijos respubliką į šalį vežami narkotikai ir kontrabandinės prekės.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.