aA
Savaitgalį vagys apvogė „Pajūrio“ vidurinę mokyklą, esančią Laukininkų g. 28. Vagys ne tik nusiaubė mokyklos valgyklą, bet ir išnešė seifą. Neišlaužtą metalinį seifą savo namo rūsyje aptiko Laukininkų g. 52 namo trečiosios laiptinės gyventojai.
Vagis
Kad mokyklos valgykla apvogta, pastebėta tik sekmadienio rytą, kai į mokyklą atėjo darbuotoja. Vagys čia pateko išdaužę langą. Signalizacija, turėjusi sureaguoti į bet kokį judesį prie lango, nesuveikė. Pasak saugos tarnybos „Falck Security“ darbuotojų, užfiksuota, kad ketvirtadienį apie 16 val. signalizacija veikė. Tačiau nusikaltimo metu ji neveikė. Vakar saugos tarnybos specialistai aiškinosi, kodėl taip atsitiko.

Nusikaltėliai, nebijodami būti aptikti, lėbavo netrumpą laiką. Jie vaišinosi bufete rasta gira, linksminosi kiaušinius daužydami į sienas bei lubas, išmėtė daiktus. Iš valgyklos dingo ne tik seifas su maždaug 20 litų, bet ir daug kitų daiktų. Vakar valgyklos darbuotojai bandė suskaičiuoti nuostolius.

Vagys galėjo siautėti mokykloje naktį iš penktadienio į šeštadienį. Šeštadienio rytą savo namo rūsyje neišlaužtą seifą aptiko Laukininkų g. 52 namo gyventojai. Nusikaltėliai bandė atidaryti seifą, bet taip ir nesugebėjo jo atlupti. Čia pat mėtėsi kūjis, kaltai ir replės.