aA
Moteris maitino krūtimi savo kūdikį važiuodama 105 km/h greičiu Ohajaus (JAV) greitkeliu. Už tai, kad savo rankose ji laikė neprisegtą vaiką, vairuotoja nubausta trims mėnesiams namų arešto. Taip pat 29 metų Catherine Nicole (Katerina Nikolė) Donkers turės sumokėti 300 JAV dolerių baudą (apie 857 litus). Teisėjas atidėjo bausmės vykdymą mėnesiui, kad moteris galėtų pateikti apeliaciją.
C.N.Donkers buvo pripažinta kalta dėl trijų kelių eismo taisyklių pažeidimo. Kaltinimas pavojaus sukėlimu vaikui buvo atmestas.

C.N.Donkers tvirtino, kad laiko taupymo sumetimais vairuojant krūtimi pamaitinti 7 mėnesių dukrą jai liepė vyras. Policininkai sustabdė moterį tada, kai maitinamą kūdikį pamatęs sunkvežimio vairuotojas juos įspėjo telefonu.

C.N.Donkers gynėsi, kad nepadarė nieko blogo, nes šeimos išpažįstama religija reikalauja, kad moteris nedvejodama laikytųsi vyro nurodymų. Abu jie priklauso Pirmajai amžinos aukščiausios valdžios krikščionių brolijai, kuri jau pagarsėjo vidinių taisyklių prieštara JAV įstatymams.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.