aA
„Juodas debesis virš galvos. Saulutė nebešviečia taip šviesiai, kaip anksčiau, ir juokas nebėra toks skaidrus“, – „Lietuvos rytui“ ištarė žinomas išeivijos verslininkas Juozas Kazickas.
Juozas Kazickas
Juozas Kazickas
© DELFI (J.Markevičiaus nuotr.)

Šį pavasarį 92-ojo gimtadienio sulaukęs milijardierius J.Kazickas nemėgsta kalbėti apie ligas. Ir dabar apie savas tik pajuokauja, bet jo žmoną Aleksandrą užklupę negalavimai sulėtino žinomos šeimos gyvenimą.

Paprastai birželio pradžioje atvykdavę į Lietuvą keliems mėnesiams, išeivijos lietuviai šiemet liko už Atlanto.

Pernai A.Kazickienę pakirto insultas – kuriam laikui buvo paralyžiuota viena kūno pusė. Moteris kabinosi į gyvenimą ir atsistojo ant kojų, bet žiemojant Bahamose buvo aptiktas krūties vėžys – prieš keletą mėnesių ji išgyveno operaciją, po to užklupo komplikacijos.

Kitąmet pora minės septyniasdešimties metų vestuvių sukaktį. Jų pavadinimą – platininės vestuvės – retas žino, nes dar retesnis tokių sulaukia.

„Pats svarbiausias dalykas yra laimingos vedybos. Tada gali tikėtis ilgo gyvenimo, – įsitikinęs J.Kazickas. – Nesutarimų buvo ir bus. Nėra taip, kad visas gyvenimas – kaip medus. Kiekvienas turi savo nuomonę ir jausmus. Bet gyvenimo partneris yra kažkas daugiau. Nesakau, kad žmogus negali būti viengungis. Juk filosofiškai svarstant kiekvienas mūsų anksčiau ar vėliau tampa viengungiu. Bet kiek studijos rodo, greičiausiai miršta viengungiai, paskui išsiskyrusieji, o tik po to tie, kurie vedė laimingai.“

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.