aA
Pareiškęs, kad naujojo kultūros ministro ieškojo ir Latvijoje, o rastas gabiausias Lietuvoje, Tautos prisikėlimo partijos lyderis neva rasto naujo kandidato į ministrus pavardės taip ir neįvardijo. Naujuoju ministru gali būti siūlomas Vilniaus dailės akademijos prorektorius studijoms Arūnas Gelūnas, pranešė LNK "Žinios".
Kultūros ministrą R.Vilkaitį gali pakeisti A.Gelūnas
© A.Didžgalvio nuotr.

“Kai aš gausiu artikuliuotą pasiūlymą, aš tuomet viešai ir pasakysiu, nes dabar tikrai yra labai anksti. Kol kas tikrai nieko labai konkretaus aš nežinau: kokiom sąlygom? Aš esu girdėjęs iš trečių asmenų, kad mano kandidatūra yra svarstoma”, - telefonu teigė Arūnas Gelūnas, Vilniaus dailės akademijos prorektorius studijoms.

A. Gelūno teigimu, daugiau naujienų galima laukti pirmadienį. A. Valinskas nekomentuoja, kol pavardės nepasakė premjerui.

“Su daug kuo esu kalbėjęs ir šitoje vietoje manau, kad galima susilaikyti nuo komentarų. Kol kas. Pirmiausia kalbėsim su premjeru, o ne su žurnalistais”, - sakė Arūnas Valinskas, Tautos prisikėlimo partijos pirmininkas.

Tautos prisikėlimo partija atšaukia Remigijų Vilkaitį dėl neva prarasto pasitikėjimo. Naujasis Tautos prisikėlimo partijos kandidatas į ministrus bus trečias. Iš pradžių partija siūlė Valinską, bet prezidentė jo kandidatūrą atmetė. Po to A. Valinskas D. Grybauskaitę išvadino įžeista boba. Palaikymo nesulaukė ir antrasis kandidatas - operos solistas Deividas Staponkus.

LNK