aA
Antradienį, apie 13.30 val., Norvegijos vakaruose, Rogalando grafystėje, avarijoje žuvo 24 metų emigrantas iš Lietuvos. Policijos duomenimis, dėl avarijos kaltas pats Linas.
aftenbladet.no nuotr.
aftenbladet.no nuotr.

Rogalando policijos pareigūnas DELFI patvirtino, jog avariją sukėlęs automobilis „Audi 80“ registruotas lietuvio vardu. Plente lenkdamas vilkiką Linas išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su kitu vilkiku.

Smūgio būta tokio stipraus, kad iš „Audi“ liko tik sulamdyto metalo krūva. Vilkikas, su kuriuo susidūrė lengvasis automobilis, nuvažiavo nuo kelio ir užsidegė. Tačiau sunkvežimio vairuotojas iš kabinos spėjo išlipti rimčiau nenukentėjęs, o „Audi“ vairuotojas žuvo iškart. Avarija įvyko netoli Flekkefjordo.

Pasak Norvegijoje gyvenančių ir Liną pažinojusių lietuvių, jis šioje šalyje gyveno jau keletą metų, dirbo fabrikuose, nebuvo vedęs, jo artimieji gyvena Ukmergės rajone.

Parengta pagal DELFI skaitytojo informaciją

aftenbladet.no nuotr.
aftenbladet.no nuotr.
www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.