aA
Antradienį į sostinės 2 policijos komisariatą patruliai atvežė už alkoholinių gėrimų gėrimą viešoje vietoje sulaikytą Vilniaus čigonų bendruomenės lyderį Stepą Visocką. Patruliai jį sulaikė gatvėje, prie prekybinio kiosko, geriantį alų.
Stepas Visockas
Stepas Visockas
© DELFI

S. Visockas alų gėrė Metalo gatvėje, netoli taboro. Kaip DELFI sakė 2 policijos komisariato pareigūnai, atvežtas vienas garsiausių Lietuvos čigonų labai atgailavo dėl administracinio teisės pažeidimo, sakė nepagalvojęs, kad labai blogai elgiasi: „Aš juk ne narkotikus vartojau“.

2 komisariato viršininkas Petras Burdelis DELFI sakė, kad čigonų vadui bus skirta bauda. Administracinių teisės pažeidimų kodekse už alkoholinių gėrimų vartojimą viešoje vietoje numatytas įspėjimas arba bauda nuo 30 iki 50 litų.

Vilniaus tabore – didžiausioje šalies narkotikų prekyvietėje - jau porą mėnesių dirba sustiprintos patrulių pajėgos. Policijos vadovai teigia, kad šios ilgalaikės akcijos nutraukti neketinama.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.