aA
Žmonos neištikimybės įsiutintas 47 metų Alfridas Jurkšaitis padegė jo žmoną suviliojusio vyro būstą. Teismas už šį nusikaltimą jam skyrė 60 parų arešto, rašo „Lietuvos rytas“.
Dėl meilužio lovoje rastos žmonos padegė namą
© Corbis

"Kai Algimanto lovoje radau savo žmoną, neišlaikė nervai. Todėl ir padegiau jo namą. Dabar dėl tokio poelgio gailiuosi. Žmogus turėjo stogą virš galvos, o aš jį supleškinau", - kalbėjo A. Jurkšaitis.

A. Jurkšaičiui už tai, kad padegė Algimanto S. vasarinę virtuvę, Tauragės teismas skyrė 60 parų arešto ir priteisė atlyginti 15 tūkst. litų turtinę žalą.

Pas ūkininką dirbantis A.Jurkšaitis gegužės 4-osios vakarą su žentu išgėrė alaus, o grįžęs namo nerado žmonos. Vyras įtarė, kad jo sutuoktinė gali būti Gilvičių kaime, Tauragės rajone. Apie 2 valandą nakties į duris pasibeldusio netikėto svečio Algimantas neįsileido. Įniršęs kaimietis išdaužė langą, o šeimininkas tuo momentu spruko pro duris ir pasislėpė griovyje.

„Žmona gulėjo lovoje. Išsitempiau ją lauk, parvedžiau namo. Bandžiau pasikalbėti, bet susipykome ir ji pabėgo. Tada grįžau į sodybą ir žiebtuvėliu padegiau užuolaidas“, – pasakojo padegėjas.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.