aA
Paskutinės kalendorinio pavasario dienos popietę į sostinės Nepriklausomybės aikštę, esančią Lietuvos parlamento pašonėje, pakvietė Tarptautinei vaikų gynimo dienai skirtas koncertas. Čia būriavosi šimtai vaikų, įvairių Lietuvos regionų ir rango policijos pareigūnai. Tuo tarpu lietingą pirmadienio dieną praskaidrino vaikų ir scenos profesionalų atliekamos žinomos estrados dainos, kurių metu susirinkusieji buvo raginami pajusti, jog mūsų širdys plaka išvien. Be to, vaikus maloniai nustebino ir parodomąją programą pademonstravę breiko šokėjai.
Prie parlamento vaikams dieną praskaidrino koncertas
© A.Didžgalvio nuotr.

Tarp susirinkusiųjų buvo galima pamatyti ir policijos jaunimo klubą, nepilnamečių reikalų inspektores, jaunesniojo mokyklinio amžiaus moksleivius. Sveikinimo kalbas pasakė ir vaiko teisių apsaugos kontrolierė Edita Žiobienė, vicepirmininkė Virginija Baltraitienė, parlamentarė Vincė Vaidevutė Margevičienė, sostinės policijos vadovas Kęstutis Lančinskas.

Koncerto metu dainininkas Jeronimas Milius gavo policijos apdovanojimą už teisėsaugos stiprinimą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.