aA
"Nokia"
Tądien apie vidurdienį šalia prekybos centro "EKO" iš mokyklos su drauge į namus grįžtančią 17-metę I.Paksaitę užpuolė jaunas vaikinas. Jis griebė merginą už pečių ir pargriovė.

Kai iš išsigandusios premjero dukters rankinės iškrito visi daiktai, užpuolikas čiupo mobilaus ryšio telefoną "Nokia" ir pabėgo. Įvykio metu I.Paksaitė sužalota nebuvo.

Vilniaus miesto 5-ojo policijos komisariato pareigūnams šios savaitės pradžioje pavyko nustatyti, kad iš I.Paksaitės pavogtas telefonas pagal skelbimą internete buvo parduotas vienam vilniečiui.

Vilnietis, įsigijęs iš premjero dukters vogtą telefoną, nežinojo, kad jis įgytas nusikalstamu būdu. Pareigūnams išsiaiškinus, kas turi I.Paksaitės telefoną, neseniai pirktą telefoną vilniečiui teko atiduoti policijai.

Vilniaus miesto 5-ojo policijos komisariato komisaras Viktoras Balionis sakė BNS, kad I.Paksaitė trečiadienį buvo atvykusi į komisariatą ir pareigūnai grąžino jai pavogtą telefoną. Telefoną atgavusi mergina padėkojo pareigūnams.

Premjero dukters užpuolimui tirti buvo sutelktos nemažos policijos pajėgos, Antakalnio rajone buvo matyti daug policijos pareigūnų, tačiau sulaikyti įtariamojo nepavyko iki šiol.

R.Paksas su šeima gyvena Antakalnyje, vienuoliktokė jo dukra lanko šiame rajone esančią mokyklą.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.