aA
Naujosios Zelandijos prostitutės, atsakydamos į vietos nuosavų namų savininkų skundus, jog jie savo soduose dažnai randa panaudotų prezervatyvų ir apatinio trikotažo, tvirtina, padedančios šalyje mažinti nusikalstamumą.
Christchurcho Mančesterio gatvės sekso industrijos darbuotojos teigia, jog jų buvimas gatvėse atbaido vagišius. Pasak Annos Reed, vietos prostitučių bendrijos atstovės, paprastai intymias paslaugas siūlančios moterys gerai elgiasi ir gali atbaidyti vagišius.

Atstovė pripažino, jog buvo keletas atvejų, kai prostitutės užsiimdavo oraliniu seksu prie pat privačių namų ir palikdavo prie jų "šiukšlių".

Laikraščiui "The Press” Reed sakė: “Jūs taip pat turėtumėte atsižvelgti į saugumą, kurį garantuoja jūsų gatvėje vaikščiojančios merginos. Tikėtina, jog jos atbaido daugybę vagišių ir įsilaužėlių."

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.