aA
26-erių metų kompiuterinių sistemų valdytojas, anksčiau buvęs Mitchas Maddoxas, legaliai pakeitė savo vardą į DotComGuy (TaškasKomVaikinas), dabar atspindintį gyvenimo būdą. Prieš šešis mėnesius išnuomotame Dalaso miesto (JAV) name jis savanoriškai pasiryžo išgyventi visus metus apsipirkinėdamas ir užsisakydamas įvairias pasaugas naudodamasis tik elektronine komercija.
Nuo sausio 1d. jis perka visus daiktus tiktai internetu. DotComGuy jau įvykdė pusė savo misijos be didesnių problemų.

Dviejų aukštų buveinėje buvo tik nešiojamas kompiuteris ir jungtis prie interneto. Dabar čia įrengta treniruoklių salė, postmodernistiniais baldais apstatyti kambariai bei laksto naminiai gyvūnai.

Panašūs eksperimentai jau buvo daromi ir anksčiau. TV šou "Labas rytas, Amerika" apgyvendino du niujorkiečius savaitei kambaryje tik su internetu ir šaldytuvu bei kasdien mokėjo 500 JAV dolerių (2000 litų).

Bet DotComGuy pasiryžęs išgyventi interneto pagalba gerokai ilgiau, nei bandyta iki šiol.

Kelios dešimtys kamerų stebi kiekvieną DotComGuy judesį. Vienintelė vieta, kurios nepasiekia smalsios kameros, yra vonios kambarys. Šalia esančiame name dirba DotComGuy komanda, kuri užtikrina visą vaikino gyvenimo transliavimą interneto svetainėje "DotComGuy.com".

Kol kas eksperimentinio namo vieta siekiant vaikino saugumo yra laikoma paslaptyje.