aA
Vokietijoje vyras išsiskyrė su savo žmona, nenorėjusia knarkiančiam šuniui uždrausti miegoti jų lovoje. Vyriškio teigimu, paskutinis lašas, perpildęs jo kantrybę, buvo, kai žmona lovoje ėmė maitinti šunį kiaulės ausimis.
Šuo
Šuo
Pora gyveno susituokusi net 18 metų. Labradorų veislės šunį vardu Moritzas pora įsigijo pas vieną ūkininką, ketinusį paskandinti kątik gimusius šuniukus.

45-erių metų vyras iš Hanoverio teigė: “Kai Moritzas buvo mažas, mes jam leisdavome miegoti lovūgalyje prie mūsų kojų. Vėliau mano žmona pasiuvo jam šilkinę pagalvelę, todėl jis, žinoma, pagalvojo, kad tai jo lova ir jis turi teisę joje miegoti." Pasenęs Moritzas ėmė knarkti.

“Man tikrai patinka Moritzas, tačiau aš privalau miegoti susirangęs ir negaliu išsitiesti, nes kitaip esu priverstas nustumti jį. Kai jis pradėjo knarkti, aš beveik loviausi miegojęs. Man to jau buvo per daug," prisipažino vyras. Pasak vyriškio, savo 44-erių metų žmonai jis iškėlė ultimatumą – arba šuo palieka jų lovą arba ją paliks jis pats.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.