aA
Kelių policininkai, Kaune pirmadienį už kelių eismo taisyklių pažeidimą sustabdę automobilį "Audi 100", vieno iš jo keleivių krepšyje aptiko narkotikų ir didelį kiekį padirbtų pinigų.
Kokainas
Kokainas
Automobilį vairavo Darius Urbonavičius (gim.1967 m.), su juo važiavo 4 kartus teistas Algirdas Saveika (gim. 1976 m.) ir 2 kartus teistas Ričardas Vaižgėla (gim. 1973 m.).

Vairuotojas D.Urbonavičius po apklausos buvo paleistas, o A.Saveika ir R.Vaižgėla suimti dviem paroms.

Pirminiais duomeninis, krepšyje rasta daugiau nei 57 tūkst. padirbtų Vokietijos markių (apie 100 tūkst. litų) ir 4 tūkst. litų.

Pareigūnai krepšyje taip pat rado baltos spalvos miltelių, raudonos, žalios bei juodos spalvos tablečių. Manoma, kad tai narkotinės medžiagos.

Sulaikytasis R.Vaižgėla per pirmą apklausą teigė, kad pas jį rastas krepšys yra iš matymo pažįstamo žmogaus, o kas buvo krepšio viduje jis nežinojęs.

Kelių policijos pareigūnai automobilį sustabdė, nes juo važiavę keleiviai nebuvo prisisegę saugos diržų. Kilus įtarimui, kelių policininkai pakvietė kriminalinės policijos pareigūnus.

Įvykį tiria Kauno vyriausiasis policijos komisariatas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.