aA
Klaipėdoje Smiltelės upės žiotyse rastas nuo žiemos ieškotos ir, kaip įtariama, nužudytos moters lavonas. Pirmadienio vakarą Smiltelės žiotyse, netoli valčių prieplaukos, paaugliai vandenyje rado moters lavoną.
Nuogos, apie 40 metų moters kūnas buvo smarkiai apiręs. Į įvykio vietą atvykę policijos ir prokuratūros pareigūnai spėjo, kad rastas lavonas gali būti sausio mėnesį dingusios, nuolatinės gyvenamosios vietos neturinčios 45 metų Gražinos Tamašauskienės. Kaip pranešė Klaipėdos apygardos prokuratūra, spėjimus patvirtino kūną lavoninėje atpažinusi moters sesuo.

Įtariama, kad sausio mėnesį G.Tamašauskienę išžagino ir sumušę nuogą įstūmė į Smiltelės upelį du jaunuoliai - 16-metis Juventus Sakalauskis ir 15-metis Michailas Sereda.

Šie paaugliai buvo sulaikyti dar kovo mėnesį, kai netoli tos pačios vietos, uždarę į degančią pašiūrę, bandė sudeginti gyvą benamį 47 metų Virgilijų Vaznonį. Apdegęs vyriškis bandė sprukti iš pašiūrės ir buvo sumuštas.

Dėl ši įvykio abu nepilnamečiai iki šiol yra suimti. Klaipėdos apylinkės prokuratūroje vyksta tyrimas ir dėl G.Tamašauskienės nužudymo.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.