aA
Vilniaus ugniagesiams vėl teko talkinti Prezidentūros apsaugos darbuotojams, kai šie patys negalėjo nukabinti įstrigusios vėliavos. Sekmadienį apie 15 val. Vilniaus ugniagesiai su savo technika buvo atvykę prie Prezidentūros pastato S.Daukanto aikštėje ir nukabino vėliavą.
Prezidentūra
© DELFI
Panašus įvykis buvo nutikęs balandžio 28-sios vakarą. Tada Prezidentūros apsauga besirūpinantys Vadovybės apsaugos departamento (VAD) darbuotojai patys negalėjo nuleisti prie Prezidentūros plazdančios vienos iš trispalvių ir iškvietė ugniagesius gelbėtojus.

Trys prie Prezidentūros plazdančios trispalvės kiekvieną rytą yra pakeliamos, o vakarą - nuleidžiamos. V ėliavų pakėlimo ir nuleidimo virveles supainioja vėjas.

"Visko būna, ką darysi, čia tikrai ne diversija", - incidentą BNS sakė VAD direktorius Raimundas Kairys. Anot jo, tokiais atvejais ugniagesiai mielai padeda VAD.

Ugniagesiai juokauja, kad jeigu panašūs atvejai ateityje kartosis, prie Prezidentūros gali tekti statyti gaisrinės postą.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.