aA
Performansus kuriantis britų menininkas penktadienį tiesiogine prasme paragavo moderniojo meno: iki pat nosies pasinėrė į vonią, sklidiną keptų pupelių ir prancūziškų bulvyčių, o galvą apsivyniojo dešrelėmis.
Bulvytės, maistas
Bulvytės, maistas
37 metų Markas McGowanas (Markas Magauanas) sako per ateinančias dvi savaites šimtą valandų praleisiąs voliodamasis Londono meno galerijos lange, taip norėdamas išreikšti savo pritarimą tradiciniams riebiems angliškiems pusryčiams.

"Italai turi savo makaronų pateikalus, o azijiečiai - ryžius, - naujienų agentūrai "Reuters" aiškino M.McGowanas. - O čia yra mūsų pagrindiniai mitybos įpročiai - apie anglų virtuvę per daug piktžodžiaujama".

Į laikraščių antraštes M.McGowano vardas jau buvo patekęs rugsėjo mėnesį. Tąkart menininkas, stengdamasis atsidėkoti miestą tvarkantiems komunalininkams ir atkreipdamas dėmesį į augančias studentų skolas, vienuolika dienų Londono gatvėmis nosimi rideno žemės riešutą.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.