aA
Dviem žmogžudystėmis įtariamo Drąsiaus Kedžio artimieji renka pinigus. Kaip praneša naujienų portalas 15min.lt, penktadienį D. Kedžio motina Laima Kedienė atidarė asmeninę sąskaitą, į kurią pervesti pinigų raginami visi, neabejingi bylų baigčiai.
D.Kedžio artimieji renka pinigus
Drąsius Kedys Ispanijos žiniasklaidoje
© DELFI

Pasak D.Kedžio artimųjų, atidaryti sąskaitą paskatino judėjimo „Drąsiaus Kedžio kelias“ įkūrėjai. Be to, esą tai padaryti ragino ir kiti žmonės, norėję prisidėti prie su D. Kedžiu siejamų tyrimų tęsimo.

„Sulaukėme labai daug skambučių iš žmonių, gyvenančių ne tik Lietuvoje, bet ir JAV, Vokietijoje. Jie siūlė pervesti pinigų, paremti tolimesnius tyrimus, tačiau baiminosi, kad pinigai nepatektų ne ten, kur reikia – dabar netrūksta partijų ir organizacijų, norinčių prisidengti D.Kedžio vardu. Todėl Laimutė atidarė sąskaitą. Į ją patekę pinigai bus naudojami įvairiems tikslams: protesto akcijoms rengti, tolimesniems tyrimams, taip pat žmonių, tokių kaip Albertas Žilius, apgynimui“, – 15min.lt pasakojo D.Kedžio krikšto mama Audronė Skučienė.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.