aA
„Raudoniems saulėlydžiams begęstant, baltų rožių sidabrinės akys žiūri į mane pro langą... Ir nuskyniau vieną baltą rožę, ir glaudžiu prie žiedo karštą kaktą... Motin mano! Ar ne tavo rankos - baltos, meilios, kvapios ir švelnutės - taip mane meilingai glamonėja? Ar ne tavo tai rankelės brangios? Ašaromis apsirasojo žiedas... O pro langą sidabrinės akys žiūri vis. Ir jųjų kvapo bangos audžia seną seną aukso sapną“. Taip XX a. pradžioje apysakoje „Sename dvare“ rašė lietuvių rašytoja Šatrijos Ragana.
DELFI sveikina visas Lietuvos Mamas
© Corbis

Mielos Mamos, malonia šiluma pasveikinusi gegužė dovanoja vieną gražiausių švenčių – Motinos dieną. Šiandien DELFI Jums visoms dovanoja pavasarinius tulpių, narcizų ir kitokius gražiausius žiedus. Būkite laimingos, prie krūtinių glausdamos savo vaikus ir klausydamosi paprasto, bet daug spynų atrakinančio žodžio ačiū.

Visoms Mamoms - legendiniu tapęs prieš keletą metų tuomet 12-mečio Sashos Song (Dimos Šavrovo) dainuotas kūrinys „Mama“.

DELFI redakcija 

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.