aA
Olandijoje viena kompanija organizuoja kursus "nekaltiems" vyrams, kuriuos už 3 600 eurų (daugiau kaip 12 tūkst. litų) paverčia moteris iš proto varančiais meilužiais. Nivegene įsikūrusi kompanija "Aquarion" teigia, kad per šiuos užsiėmimus dėstytojos savo droviems studentams padeda prarasti "nekaltybę".
Vyras
Vyras
Į šešių mėnesių kursus taip pat įtraukti pokalbiai intymiomis temomis bei sekso technikos pamokos.

"Dauguma mūsų studentų yra dar jokios seksualinės patirties neturintys vyrai nuo 30 iki 40 metų. Jie būna pernelyg drovūs, kad išdrįstų pasinaudoti prostitučių paslaugomis", - laikraščiui "Het Laatste Nieuws" sakė šios kompanijos atstovė spaudai Marion van der Stad, kuriai pačiai yra 56 metai.

"Pagaliau ryžęsi pasimylėti su moterimi jie trokšta, kad viskas įvyktų puikiai, be jokio nemokšiško grabaliojimosi", - pažymėjo ji.

Šių kursų lankytojai pirmiausia išmokomi pagrindinių dalykų - prieš tai, kai dėstytojos įkvepia jiems pasitikėjimo savimi išvydus nuogą moterį, vyrai, visų pirma, įpratinami nesigėdyti savo paties nuogo kūno.

"Vėliau vyksta praktiniai užsiėmimai. Jei po jų studentai būna pasiruošę atlikti lytinį aktą su mokytoja, vadinasi, viskas yra gerai", - pridūrė M.van der Stad.

Šią programą pabaigę vyrai savo seksualinius įgūdžius gali lavinti papildomuose kursuose, po kurių jie taps tikrais moterų "žudikais".

"Vyrai, pabaigę mūsų kursus, tampa moteriai tikra Dievo dovana. Jie virsta ir tobulais džentelmenais, ir pačiais karščiausiais meilužiais", - tvirtino ji.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.