aA
Šeštadienį reikalavimui sustoti nepaklusęs motociklininkas kliudė policijos motociklą, o paskui, persekiojamas pareigūnų, trenkėsi į automobilį. Apie 12 val. Vilniuje, Geležinio Vilko gatvėje policijos motopatruliai stabdė motociklą „Honda“, tačiau vairuotojas nepakluso. Jis kliudė tarnybinį motociklą „Yamaha“ (apibrozdino bei nulaužė įrankių dėžę) ir nulėkė. Policininkai puolė jį vytis.
Prasidėjus baikerių sezonui – motociklininko gaudynės gatvėse
© DELFI (J.Markevičiaus nuotr.)

Antakalnyje, Mileišiškių gatvėje, bėglys kliudė automobilį „Peugeot“. Žmonės nenukentėjo, bet motociklas ir automobilis apgadinti. Čia „kelių ereliuką“ patruliai ir sučiupo.

Paaiškėjo, jog tai 29 metų vilnietis. Jis buvo blaivus, tačiau neturintis teisės vairuoti motociklą.

Šis motociklininkas važiavo vienas, ne baikerių kolonoje.

Viena avarija taip pat įvyko važiuojant baikerių grupei: kolonai grįžtant į Vilnių iš netoli Kernavės esančios kavinės „Pušynėlis“, ties Avižieniais, vienas iš dalyvių nesuvaldė savo „street“ tipo motociklo ir susižalojo. Sužeidimai gyvybei nepavojingi.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.