aA
Brazilė, turinti daugiausia visame kūne įvertų auskarų pasaulyje - 1 tūkst. 903 - bijo grįžti į savo gimtinę, kur susilauktų daug dėmesio ir galėtų būti apvogta.
Daugiausiai auskarų prisivėrusi moteris ir vyras ilgiausiu pasaulyje liežuviu
Daugiausiai auskarų prisivėrusi moteris ir vyras ilgiausiu pasaulyje liežuviu
© EPA-ELTA
"Kai paskutinį kartą buvau Brazilijoje, turėjau nešioti kaukę. Kadangi turiu daug papuošalų (įvertų į odą), bijau būti apvogta ar užpulta", - agentūrai Reuters iš Didžiosios Britanijos Edinburgo miesto, kuriame gyvena, sakė Elaine Davidson (Elein Deividson).

Brazilijos nusikalstamumo lygis - vienas didžiausių pasaulyje.

E. Davidson, kuri gimtinę paliko prieš 10 metų ir prieš ketverius metus pradėjo vertis auskarus, šįmet pateko į Gineso rekordų knygą kaip daugiausia pasaulyje į kūną įvertų auskarų turintis žmogus.

E. Davidson skausmą laiko svarbiu reiškiniu savo gyvenime ir teigia taip pat vaikštanti ant vinių, žarijų bei stiklo šukių. "Man patinka skausmas, aš mėgstu skausmą", - sako ji. Ateityje Edinburge braziliškų patiekalų restoranui vadovaujanti moteris nori iš viso turėti per 2 tūkst. auskarų.

Daugiausia auskarų šiuo metu įverta E. Davidson lytiniuose organuose. Jų šios kūno dalies viduje ir išorėje moteris turi 500.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.