aA
Klaipėdos policija trečią dieną nesėkmingai ieško nuo pareigūno pasprukusio sulaikytojo. Įtariamajam pavyko pabėgti tuomet, kai jis buvo vedamas patikrinti parodymų. Vagystėmis iš butų įtariamas 29 metų Svajūnas Lučinskas pabėgo antradienį apie 18.30 val. Taikos prospekte.
Tarnybos metu neuniformuotas Klaipėdos miesto 3-iojo policijos komisariato kriminalinės policijos vyr. inspektorius jį vedė patikrinti parodymų įvykio vietoje.

Pareigūnui ir įtariamajam sustojus prie šviesoforo, pastarasis pastūmė policininką ir, įsėdęs į šalia stabtelėjusį automobilį "Honda Accord", nuvažiavo. Pranešus apie įvykį, policija sustiprino patruliavimą, informavo rajonų policijos komisariatus, ėmėsi kitų priemonių, kad sulaikytų bėglį.

Nepaisant visų pastangų, trečią dieną tęsiamos S. Lučinsko paieškos teigiamų rezultatų nedavė. Paskutinį kartą jo pėdsakai buvo aptikti Klaipėdos rajone.

Bėglys anksčiau teistas 6 kartus, vartoja narkotikus. Tiriama, ar jo pabėgimas nebuvo suplanuotas iš anksto.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.