aA
Kenijoje policijos surengtos įtariamų vagišių gaudynės virto tikru farsu, kai vietos gyventojai užpuolė pareigūnus, manydami, kad jie yra nusikaltėliai. Policija į šiaurės rytus nuo Nairobio esančioje Ruiru gyvenvietėje vaikėsi vieną automobilį, kuriuo, jos įtarimu, važiavo keli plėšikai.
Tačiau šio automobilio vairuotojas, pamanęs, kad jį vejasi mašinų grobikai, padidino greitį ir leidosi bėgti. Gaudynės baigėsi, kai policininkai įtariamų vagių automobilį užspeitė viename aklagatvyje.

Ginkluoti pareigūnai išlipusiems keleiviams liepė pasiduoti. Tačiau kol policininkai krėtė sustabdytą automobilį, juos užpuolė gaudynes matę gyventojai.

"The East African Standart" pranešė, kad per šį kuriozišką incidentą buvo sužeistas vienas pareigūnas, kuriam į koją įsmigo "gynėjų" paleista strėlė.

Policija vėliau nustatė, kad jos gaudytas automobilis iš tikrųjų tebuvo taksi, vežęs žmones namo.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.