aA
Varėnos rajone žuvo neblaivus prie vairo sėdęs ir mikroautobusą įvažiavęs automobilio VAZ vairuotojas. Avarija kelyje Varėna - Eišiškės įvyko trečiadienį vakare, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas.
47-erių J.V. vairuojamas automobilis "VAZ 2107" įvažiavo į įmonės "Pieno tyrimai" mikroautobusą "Ford Transit". Nuo smūgio lengvoji mašina buvo sumaitota visiškai.

Į įvykio vietą atvykę ugniagesiai specialiomis žirklėmis ir plėstuvais išlaisvino lengvojo automobilio vairuotoją ir perdavė jį medikams. Tačiau vyras nuo patirtų traumų ligoninėje mirė.

Mikroautobuso vairuotojas per avariją nenukentėjo. Dėl šio įvykio Varėnos rajono policijos komisariatas pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Pasak pareigūnų, prieš nelaimę į policiją paskambinę J.V. giminaičiai pranešė, kad jis neblaivus po miestą važinėja automobiliu VAZ.

Policijos pareigūnai išvažiavo ieškoti pažeidėjo, tačiau netrukus buvo pranešta apie avariją. Neatmetama tikimybė, kad VAZ vairuotojas į mikroautobusą įvažiavo tyčia.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.