aA
Žinomas Maskvos aktorius Dmitrijus Nazarovas vėl patvirtintas vyriausiojo Rusijos Senelio Šalčio "pareigoms" ir atliks šį vaidmenį ilgoje pasakų stebukladario kelionėje iš Velikij Ustiugo į Maskvą.
Santa Claus on bike
Anksčiau buvo planuota, kad Maskvos Dailės teatro scenoje labai užimtas aktorius dalyvaus tik sostinėje vyksiančiose iškilmėse, pranešė projekto "Velikij Ustiugas - Senelio Šalčio gimtinė" organizacinis komitetas.

Šiemet Senelis Šaltis ketina apilankyti Kostromoje, Jaroslavlyje, Sankt Peterburge, Maskvoje, Kaliningrade ir kituose miestuose, o pačiame Velikij Ustiuge rengiama nauja programa turistams - "Pasakų takas". Tai nedidelis maršrutas su atrakcionais, kur vaikai ir jų tėveliai susitiks su rusų liaudies pasakų herojais.

Dar viena staigmena - "Senelio šalčio dovanų" katalogas.

Pasak Senelio Šalčio pašto direktoriaus Sergejaus Osijevo, "kataloge bus nurodytos prekės, kurias galima užsisakyti ir kurios su Senelio Šalčio sveikinimais atkeliaus į bet kurią šventę: Naujųjų metų ar gimimo dienos".

Beje, siunčiant laišką pasakų herojui nebūtina klijuoti pašto ženklą. Vokas pasieks adresatą "net jeigu jame bus nurodytas ne adresas, bet tik du žodžiai -"Seneliui Šalčiui", patikino S.Osijevas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.