aA
Važiavimas į darbą gali tapti tikra kankyne, ir vairuotojų apklausos duomenimis remiantis, ši kankynė yra viena blogiausių. Įsivaizduokite tokias pragariškas situacijas: skrydis lėktuvu per Atlantą sėdint tarp dviejų žmonių, danties taisymas pas stomatologą, grūstis parduotuvėje užplūdus apsipirkinėjimo karštinei. Žmonėms, atsakiusiems į „Yahoo! Autos“ užduotus klausimus, visos šios situacijos atrodo mažiau nemalonios už sėdėjimą automobilyje daugiau nei valandą visiškai nejudančiame transporto kamštyje.
automobiliai, kamštis, kelias
© DELFI
Vienintelė labiau už kamštį nemėgstama situacija būtų daugiau nei valandą trunkantis traukinio laukimas metro stotyje.

Nemėgstamiausi neigiami vairuotojų įpročiai yra pliurpimas telefonu sėdint už vairo nekreipiant dėmesio į kelią. Antroje nemėgstamiausių savybių sąrašo vietoje atsidūrė „sponsorių ieškotojai“ (vairuotojai, sekantys paskui greičiau važiuojančius automobilius). Trečia nemėgstamiausia vairuotojų savybė – nuolatinis užmaršumas parodyti posūkio signalą.

Praėjusį mėnesį vykdytame tyrime dalyvavo 2055 žmonės.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.