aA
Svetimą namą okupavę paaugliai varo siaubą gyventojams, nuolatiniu terorizavimu jie visiškai įvarė į kampą mažametį berniuką, o policija šiame name pasirodė tik po skundo praėjus visai savaitei, rašo „Panevėžio rytas“.
Jaunų chuliganų įkaitas - daugiabutis
© Corbis

Panevėžio Klaipėdos gatvės 118-ajame daugiabutyje gyvenantiems panevėžiečiams jau įprasta, kad kas vakarą nori nenori prie įėjimo į laiptinę teks susidurti su įžūliai besielgiančių paauglių kompanija.

Gurkšnojantis alkoholinius gėrimus jaunimas ne tik užkabinėja praeivius, bet ir spardo laiptinės duris, laužo bei padeginėja pašto dėžutes. Suįžūlėję 16-17 metų paaugliai galiausiai nusitaikė į vieną mažametį berniuką.

Ramybės dėl besirenkančio jaunimo neturi ir kiti namo gyventojai. Jie skundėsi, jog pavakary darosi pavojinga grįžti į namus. Laiptinėje paaugliai geria alų, gliaudo saulėgrąžas.

Prie įėjimo durų besibūriuojantys paaugliai užkabinėja vyresnio amžiaus žmones, vaikus. Vieną 70-metę moterį jie net apspardė.

Neapsikentę grasinimų ir terorizavimo žmonės praėjusią savaitę kreipėsi pagalbos į policiją.

Gyventojams pranešus apie įvykį, policija pati yra abejinga ir neskuba gelbėti net ir vaikų.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.