aA
Karališkosios šeimos vestuvės buvo atšauktos po to, kai Bornmute studijuojanti mergina pareiškė, kad turėjo vienos nakties nuotykį su būsimu jaunikiu, praneša „Daily Mail“.
Švedijos princesės vestuvės atšauktos dėl jaunikio meilės nuotykių
© Reuters/Scanpix

Jonas Bergstromas buvo susižadėjęs su Švedijos princese Madeleine (27), po aštuonerius metus trukusios draugystės.

Tačiau 31-erių advokatas buvo neištikimas jai su gražia norvege studente, kuri mokosi Meno universiteto koledže, kai buvo išvykęs slidinėti su draugais.

Kai blondinė rankinio žaidėja Tora Uppstrom Berg (21) atskleidė šią informaciją žurnalui, karališkoji šeima Stokholme pareiškė, kad sužadėtuvės yra nutraukiamos.

Princesė Madeleine išskrido į Niujorką, ieškodama „tylos ir ramybės“, kad galėtų atsigauti po sukrėtimo dėl jos sužadėtinio neištikimybės.

Tai ne vienintelis skandalas, sudrebinęs Švedijos karališkąją šeimą.

Madeleine brolis princas Carlas Philipas susitikinėja su modeliu iš televizijos realybės šou, kuriame merginos pasirodo apsinuoginusios.

Šalis ruošiasi Madeleine vyresniosios sesers princesės Victorios vestuvėms su sporto salės savininku, kurios įvyks birželio mėn.

Žiemą J. Bergstromas su grupe draugų buvo kelionėje Švedijos slidinėjimo kurorte Are, kur vyksta kasmet.

Fotografiją studijuojanti T. Berg teigia, kad jie susipažino naktiniame klube.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.