aA
Brazilijoje viena namų šeimininkė, kuri sėdo už vairo padauginusi alkoholio per savo 24-ojo gimtadienio vakarėlį, buvo nulinčiuota, kai partrenkė nėščią moterį ir mirtinai sužalojo jos dukrą, sekmadienį pranešė vietos žiniasklaida.
Brazilijoje - linčo teismas girtai vairuotojai
© Corbis

Kaip informavo dienraštis "O Globo", per penktadienį įvykusį incidentą į Pamelą de Souzą Costą buvo paleistos penkios kulkos.

Grupė vietos gyventojų iškart po to eismo įvykio sučiupo ją Makajės mieste, esančiame už 160 kilometrų į šiaurės rytus nuo Rio de Žaneiro.
Vairuotoja partrenkė Silmarą Rodrigues, kuri buvo sunkiai sužalota ir patyrė persileidimą. Be to, medikams veikiausiai teks amputuoti moters koją.

Per tą avariją taip pat žuvo S.Rodrigues aštuonmetė dukra Raissa.
Pasak pranešimų, po savo gimtadienio vakarėlio neblaivi P.de Souza Costa važiavo namo, nesuvaldė automobilio ir rėžėsi į S.Rodrigues bei jos dukrą, kurias prispaudė prie sienos.

Vairuotoja mėgino sprukti iš įvykio vietos, tačiau atsitrenkė į stulpą. Grupė įniršusių vietos gyventojų ją ištraukė iš automobilio, o vienas žmogus kelis kartus šovė į avarijos kaltininkę ir pabėgo.

P.de Souza Costa, gyvenusi netoli tos vietos, kur buvo nužudyta, pati augino tris vaikus. Ji buvo palaidota šeštadienį.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.