aA
Kaire antradienį susidūrus dviem autobusams žuvo 11 žmonių ir dar 57 keleiviai buvo sužeisti, sakė Egipto policija. Pasak liudininkų, ši nelaimė įvyko Pietų Kaire, palei Nilo upę nutiestame kelyje, kai sprogus vieno autobuso padangai jis apvirto ir rėžėsi į kitą, priešinga kelio juosta važiavusį autobusą.
Policija baiminasi, kad per šį incidentą žuvusių žmonių skaičius gali išaugti.

Tuo tarpu vyriausybės laikraštis "Al-Akhbar" pranešė apie dar kelias avarijas, per kurias žuvo iš viso 13 žmonių ir 48 buvo sužeisti. Visos jos įvyko pirmadienį.

Aštuonių keleivių gyvybes nusinešė avarija pietiniame Asjuto mieste, kai vairuotojas nesuvaldė mikroautobuso ir šis apsivertė. Tame pačiame mieste įvyko dar vienas incidentas, kai susidūrus dviem automobiliams žuvo du žmonės ir dešimt buvo sužeista, rašė laikraštis.

Dar du žmonės žuvo ir trys buvo sužeisti šiauriniame Mansuro mieste, kai automobilis, kuriuo jie važiavo, rėžėsi į kliūtį kelkraštyje.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.