aA
Pirmadienį anksti ryte uostamiestyje apvogta batų parduotuvė "Danija". Per porą minučių vagys atrakino seifą ir pagrobė apie 17 tūkst. litų. Policijos duomenimis, pranešimas apie vagystę iš pačiame uostamiesčio centre, Tiltų gatvėje, esančios parduotuvės buvo gautas apie 4 valandą ryto.
Seifas
Seifas
Į įvykio vietą per maždaug 2 minutes atvykęs privačios saugos tarnybos ekipažas nusikaltėlių jau neberado.

Nors įvykis kol kas plačiau nekomentuojamas, turima duomenų, jog vagys į parduotuvės patalpas pateko pro pagalbinių patalpų langą. Maždaug 2- 3 metrų aukštyje esantį langą jie išstūmė. Vėliau neva surado raktus nuo seifo ir jį atrakinę pagrobė pinigus, apie 17 tūkstančių litų.

Parduotuvės vedėja žurnalistams incidento aplinkybių plačiau komentuoti nesutiko. Moteris tikino esanti sukrėsta šio nemalonaus įvykio.

Beje, aptikta, jog kažkas nuo šalia parduotuvės esančio apšvietimo stulpo nuėmė apsauginę elektros instaliacijos plokštelę ir į išorę ištraukė laidus su jungikliais. Gali būti, jog tai žaibiškai veikusių vagių, norėjusių prisidengti tamsa, darbas. Įvykis tiriamas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.