aA
Ketvirtadienį “Yahoo” oficialiai paskelbė apie “Yahoo! Player” išleidimą.
Nemokamas “Yahoo” sinchroniško perdavimo grotuvas leidžia muzikos mėgėjams klausytis skaitmeninių įrašų ne tik tiesiogiai juos transliuojant iš interneto, bet ir iš kompaktinių diskų ar vartotojų kompiuteriuose esančių MP3 bylų.

“Yahoo! Player” taip pat gali rodyti vaizdo įrašus, prisijungti prie radijo stočių bei integruotos tinklo naršyklės, kuri suranda muzikos ir pramogų duomenų bazes “Yahoo” tinkle. “Yahoo” taip pat pristatė ir patobulintą “Yahoo! Radio” versiją, su kuria vartotojai galės klausytis šimtų interneto radijo stočių.

“Yahoo! Player” tinka groti ir kitiems muzikiniams formatams. Jis susideda iš valdymo lentelės, grojaraščio, vaizdo peržiūrai skirto lango, radijo stočių perjungimo valdiklio ir integruotos naršyklės, sugebančios atrasti naujausius garso ir vaizdo įrašus.

“Yahoo!” grotuvas gerokai supaprastina “Yahoo! Enterteinment” ir “Yahoo! Music” vartojimą, bet neapriboja priėjimo prie mėgstamiausių muzikinių ir video įrašų. Mes toliau vystysime ir tobulinsime “Yahoo! Player”, kad jis taptų paprasčiausiu įrankiu, leidžiančiu “Yahoo” lankytojams pasinerti į muzikos ir pramogų pasaulį”, sakė “Yahoo” atstovas Mattas Rightmire’as.