aA
Laikinasis Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas mano, kad Čečėnijoje gali būti įvestas tiesioginis prezidento valdymas.
Vardydamas uždavinius, iškilusius federalinei valdžiai Čečėnijoje, V. Putinas interviu, išspausdintame penktadienį laikraštyje "Komersant", sakė: "Visus, kurie su ginklu yra kalnų olose - išvaikyti ir sunaikinti. Po prezidento rinkimų, galimas dalykas, įvesti tiesioginį prezidento valdymą porai metų".

Be to, laikinasis prezidentas mano, kad Čečėnijoje taip pat būtina "atgaivinti ūkį, rūpintis socialiniais reikalais, parodyti, kad galima normaliai gyventi...".

V. Putinas mano, jog respublikoje reikia sukurti vietos elitą, kuris suprastų, kad Čečėnijai naudinga likti Rusijos sudėtyje".

"Šiandien jokių kalbų apie kokį nors kitą statusą už Rusijos ribų nėra ir negali būti", pareiškė laikinasis Rusijos prezidentas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.