aA
Garsieji “Teletabiai” jau užkariavę daugelio pasaulio šalių televizijas, gali tapti ir kompiuterinių žaidimų mėgėjų numylėtiniais. Kitą mėnesį Didžiojoje Britanijoje žadama išleisti “Teletabių” kompiuterinį žaidimą. Tai bus pirmasis “Sony” kompanijos “PlayStation” žaidimas skirtas 2-4 metų vaikams.
Žaidėjai galės išsirinkti vieną savo veikėją iš Tinkio Vinkio, Dipsio, Lia Lios ir Pou ir jų pagalba ištirti visą “teletabių pasaulį” (Teletubbyland).

Be to, kompanija “BBC Worlswide” šiais metais taip pat žada pristatyti ir dar kelis kompiuterinius žaidimus, tokisu kaip “Noddy” bei “Bob the Builder”.

BBC atstovas Dave’as Lee teigė, kad naujasis “Teletabių” žaidimas buvo labai ilgai tiriamas norint išsiaiškinti, kokio sudėtingumo jis turi būti, kad vaikams būtų įdomus ir suprantamas.

“Mes buvome tikrai nustebinti išvydę kaip greitai maži vaikai išmoksta valdyti kompiuterinio žaidimo pultą ir su kokiu susidomėjimu jie žaidžia,” sakė Lee.

Garsusis “Teletabių” serialas BBC televizijos kanale buvo pradėtas rodyti 1997-aisiais, o dabar jį gali matyti jau daugiau kaip 120 pasaulio šalių vaikai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.