aA
Šiais metais populiaraus Vokietijos alaus festivalio, vykstančio spalio mėnesį, lankytojai galės ilgai išlikti budrūs valgydami "energetines dešreles" su kofeinu. Šį produktą išradęs mėsininkas Johannas Drexelis (Johanas Drekselis) tikina, kad "dešrelės "The Breaker" veikia kaip kava "Espresso".
Dešra
Dešra
Šiose dešrelėse yra tik 10 proc. riebalų, vitaminų B1 ir B6, o taip pat kofeino ir taurino. Kofeinas stimuliuoja kraujo apytaką, o taurinas padeda greičiau absorbuoti maistingąsias medžiagas.

Šį šeštadienį Miunchene prasidedančio 170-ojo Spalio festivalio lankytojai galės pirmieji paragauti energetinio J.Drexelio gaminio.

Pats mėsininkas, jo draugai ir bendradarbiai jau "suvalgė iš viso 5 tūkst. šių dešrelių". Jas sušveitęs J.Drexelis teigė pasijutęs kur kas aktyvesnis.

Jis pažymėjo, kad į dešrelių "The Breaker" gamybą investavo 500 tūkst. eurų (1,72 mln. litų) ir, jas išradęs, iš karto užpatentavo savo idėją.

J.Drexelis tikisi, kad iki šių metų pabaigos jų bus galima nusipirkti Vokietijos, Austrijos ir Šveicarijos degalinių parduotuvėse, naktiniuose klubuose bei kino teatruose.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.